Besikta bilen hos Opus Bilprovning
17 Nov 2022 Opus Bilprovning och Svensk Autorekrytering inleder nationellt samarbete

Opus Bilprovning och Svensk Autorekrytering inleder nationellt samarbete

Nytt samarbete

Svensk Autorekrytering är från och med den 1 november 2022 nationell kompetensleverantör till Opus Bilprovning.

Svensk Autorekrytering, som är ett bemannings- och rekryteringsföretag nischat mot motorbranschen, kommer att arbeta för att tillgodose Opus Bilprovnings kompetensbehov både på kort och lång sikt - samt att öka företagets attraktionsvärde på kandidatmarknaden.

Både Opus Bilprovning och Svensk Autorekrytering ser väldigt mycket fram emot att samarbeta i frågor kring kompetensförsörjning med målet att anställa minst 50 personer under det kommande året.

Samarbetet kommer att rikta in sig på samtliga regioner runt om i landet.

– Vi har fått ett mycket bra intryck av Autorekrytering och deras proffsiga rekryteringsprocesser. Förutom att hjälpa oss med rekrytering så ser vi även samarbetet som en möjlighet att stärka vårt varumärke ytterligare i fordonsbranschen, säger Tord Fornander, vice VD och produktionschef för Opus Bilprovning.

– Utifrån det bolag som vi på senare år haft ambitionen att bygga ligger detta precis i linje med de efterfrågade långsiktiga samarbetsrelationer vi haft som mål. Samarbetet innebär att vi kan utveckla vår kund att styra om till ett mer proaktivt förhållningssätt till rekrytering och därmed bidra till en hållbar kompetensförsörjning i stort, ett koncept som vi sett många positiva effekter av tidigare, säger Rebecka Fihn, VD Autorekrytering.

Läs mer om Autorekrytering >

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.