Besikta bilen hos Opus Bilprovning
29 Nov 2023 Opus Bilprovning öppnar ny station i Malmö-Jägersro
Ny station

Nu har Opus Bilprovning slagit upp portarna till ännu en ny besiktningsstation i Malmö. Den nya stationen - på Agnesfridsvägen 128 i Jägersro – blir anpassad för personbilar, lätta lastbilar, släp- och husvagnar, husbilar samt motorcyklar.

Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer det att finnas ett stort utbud av tilläggstjänster såsom olika fordonstester, drive-in-besiktning, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för företag i Malmö.

- Vi utökar nu vårt stationsnät i Malmö-området med Jägersro/Fosie som är en fordonsintensiv del av Malmö. Den nya etableringen ligger därför helt i linje med vår långsiktiga strategi om att bli rikstäckande och vara tillgängliga över hela landet. Vi välkomnar gamla som nya kunder till vår fina anläggning i Jägersro, säger Patrik Ronneback, regionchef på Opus Bilprovning.

Opus Bilprovning har även besiktningsstation på Borrgatan 1 i Malmö.

För ytterligare information, kontakta:

Patrik Ronneback, Regionchef, Opus Bilprovning
Tel: 010-804 85 72
E-post: patrik.ronneback@opusbilprovning.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.