Besikta bilen hos Opus Bilprovning
Lund

Nu har Opus Bilprovning slagit upp portarna till en ny besiktningsstation i Lund. Den nya stationen, på Malmövägen 79 i Lund , blir anpassad för personbilar, lätta lastbilar, släp, husvagnar och husbilar samt motorcyklar.

Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer det att finnas ett stort utbud av tilläggstjänster såsom olika fordonstester, drive-in-besiktning, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för företag i Lund.

- Vi har redan idag ett starkt stationsnät från Kiruna i norr till Malmö i söder, men vi har saknat en station i Lund. Den nya etableringen ligger därför helt i linje med vår långsiktiga strategi om att bli rikstäckande och vara tillgängliga över hela landet. Lund som är Skånes tredje största stad är såklart viktig för oss och våra kunder, säger Patrik Ronneback, regionchef på Opus Bilprovning.

Opus Bilprovning har även besiktningsstation på Borrgatan 1 och Jägersro i Malmö.

För ytterligare information, kontakta:

Patrik Ronneback, Regionchef, Opus Bilprovning
Tel: 010-804 85 72
E-post: patrik.ronneback@opusbilprovning.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.